2012-2018 © Vink en De Mooij  Adviesbureau   2012-2018 © Verrehoef Webdesign    2012-2018 © Gitte Peeters Producties
Bedrijfsorganisatie & Veiligheid Adviesbureau
i n s p i r a t i e & o p l o s s i n g e n
Vink & de Mooij
" Vink & de Mooij " is een strategisch samenwerkingsverband. De dienstverlening wordt verricht door " De Mooij Consult " of  " Safety Rockz " afzonderlijk of in samenwerkingsverband.
Karel de Mooij

Directie - Senior consultant Veiligheidscultuur & Leiderschapsprocessen

Karel beschikt over veel leiderschapservaring. Deze kennis en ervaring bouwde hij onder meer op binnen diverse vestigingen van DuPont de Nemours. Hij vervulde er diverse rollen binnen het operationeel management, en later ook binnen andere chemische- en andere fabrieken. Tevens was hij enige tijd Safety Health & Environment (SHE) manager voor DuPont.

Bij DuPont zijn leiders verantwoordelijk voor het managen en onderhouden van een rigide veiligheidscultuur die sterk resultaat gedreven is. Op passievolle wijze geeft Karel daaraan inhoud. Tevens leidde hij talloze veranderingstrajecten, later zelfs in de rol van Change manager. De dynamiek die met veranderingsprocessen gepaard gaat, dreef zijn ontwikkeling richting Human Resource Management en Professioneel Veranderen.

Sinds 2002 biedt Karel de Mooij zijn kennis en ervaring aan als zelfstandig en onafhankelijk veranderaar via De Mooij Organisatieadvies en Ontwikkelingstechnologie B.V.
Karel de Mooij
Over Vink en De Mooij  -
Home
Werkwijze
Over Vink en De Mooij
Karel de Mooij
Dirk Vink
Partners
Contact